Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: pieknie jest na Sri Lance
autor komentarza: Marce83
data dodania: 2009-03-09 14:19:53
treść:
Oj, jak milo spotkac kogos kto tak nie dawno byl na Sri Lance, bo wciaz niewiele naszych rodakow wyjezdza do tego fascynujacego kraju, jakby nie bylo to spory kawalek drogi i spore koszty. Dziekuje za wyczerpujaca odp., caly czas zbieram inf. Tego sie wlasnie spodziewalismy ze ceny nie beda za wysokie ale i tak za bardzo nie planujemy korzystac z zakupow na zewnatrz bo mamy wersje all, no ale woda na wycieczki zawsze sie przyda. Preferujemy raczej aktywny wypoczynek i mysle ze troche pieniedzy zostawimy na Sri Lance, zabiegi Spa lub wycieczki beda nas kusily, oj beda...jeszcze na dodatek zatrzymujemy sie w hotelu w Wadduwa a tam podobno nie ma co robic wiec tym bardziej pozwiedzamy. Musze przyznac ze nie tania atrakcje sobie zafundowalyscie, po 160$ no ale na pewno bylo warto. My w zeszlym roku wyladowalismy na Dominikanie i na 15 dni pobytu mielismy 6 wycieczek, i ekstremalnych i poznawczych no a co było tego konsekwencja, to to ze wydalismy po 900$ na glowe :(, jeszcze w tym jakies oryginalne pamiatki dla familii i przyjaciol i suma sumarow portfel swiecil pustka, no ale to juz taki urok wczasow. Mam tez marzenie powygrzewac sie w tym slonku ale troche przeraza mnie ta wizja wiecznie zachmurzonego nieba jak wiekszosc podroznikow relacjonuje :(. Wiem wiem ze to tropiki, ze to pora monsumowa no ale chcialabym opalic troche swoje cialko. A jak to bylo u Was z ta pogoda? przywiozlyscie oprocz pieknych wspomnien rownie piekna opalenizne? czy mam o tym zapomniec juz na starcie :((. Pozdrawiamy
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl