Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pytania egzystencjalne |
autor komentarza: hightravel |
data dodania: 2009-03-14 13:20:55 |
treść: masz racje Beakal!!! czuje sie wiosne w powietrzu !!!czas ruszyc sie sprzed tego telewizorka !!!zew natury wzywa:)))))) , ale ja nie pamietam darow z CCCP oni dawali nam jakies dary??? :)))) myslalem ze tylko czolgi i armaty :)))? ja czesc mojego wolnego czasu spedzalem w zorganizowany sposob,,, mama ustawiala mnie w kolejce do rzeznika ,,,a sama np. sprzatala mieszkanie lub cos w tym rodzaju ,a ja chcac nie chcac stalem godzinami miadzy starszymi paniami z mina menczennika, ale cel byl szczytny zdobyc cos z miesa dla calej rodziny , znosilem te katusze ,czulem na barkach wielka odpowiedzialnosc i wytrwale czekalem na swoja kolej .(:))))) zeby zdobyc jakies zaskurniaki sprzedawalem gruszki na ulicy,,, na wage!! a co !!! wage pozyczylem od mamy oczywiscie ,a gruszki pozyskalem z ogrodu sasiadki .Kazdy posiadal wage w domu bo szczegolenie w miesnym panie mialy problem z utrzymaniem odpowiedniej wagi sprzedawanych delikatesow, zreszta bylo widac golym okiem ze paniom z miesnego znacznie lepiej sie powodzi niz innym szraczkom !!:))) takie to byly dziwne czasy ,ale coz bylo minelo -zyje sie dalej !! nowe dziwne rzeczy widzimy na codzien ,za nastepnych dziesiat lat beda nas smieszyly !!!!:))) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.