Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wietnam, Kambodza, Laos |
autor komentarza: Ostry44 |
data dodania: 2006-03-28 23:36:10 |
treść: Cześć Byłem w zeszłym roku w Wietnamie. Kraj bez problemów. Hotele wszędzie dobre i tanie /@ z łazienką ok10 USD. Open ticket autobusowy z Ha Noi do Sajgonu 27 USD. Wycieczka do Ha Long 35 USD za dwa dni w tym spanie na statku /POLECAM/ 4 dobre posiłki wstę do parku przewodnik full wypas. Delta Mekongu 15 USD za 2 dni, ale gorsze warunki i tylko 1 posiłek. Warto zobaczyc Hoi Ann i ruiny Champy, zaliczyc wycieczkę rzeką ze zwiedzaniem grobowców w Hue 3 USD z lunchem /naprawdę to nie kawał/. Ładna wycieczka w Mui Ne na wydmy i do kanionu. Nha Trang jak dla mnie średnie to coś jak Sopot. Z Sajgonu robią wycieczki do Ankor Watt ale niestety czasu zabrakło. Jeśli chcesz podróżować samolotem w Wietnamie to nie kupuj biletów w polsce bo są 2,5 raza droższe niż na miejscu. Ja byłe na przełomie stycznia i lutego. Pogoda na pn. ok.20 st.C czasami popadywał deszcz. W zatoce mglisto. Od Hue pogoda jak drut. Aha warto też w ok. Sajgonu zobaczyć tunele Cu Chi. Generalnie tanio, bezpiecznie i bardzo ciekawie. Powodzenia. Zbyszek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.