Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: co polecacie zobaczyć? jakie ceny? |
autor komentarza: Jankie |
data dodania: 2009-03-22 19:41:22 |
treść: Zawsze byłem zachwycony (i tym razem to potwierdziłem) jedzeniem w restauracjach. Podają tam pyszne steki (wołowe) zwykle ze świetnymi sosami. Do tego można pochłonąć sporo tamtejszych czerwonych win (może nie jestem znawcą, ale nie spotkałem tam czerwonego wina, które by mi nie smakowało). Popularny są też owoce morza. Ceny - można liczyć ok 100 randów na osobę z wyszynkiem. Z tego co wiem napiwek obowiązkowy. Przed mistrzostwami w piłce nożnej 2010, zabrano się za remonty dróg. Tak więc w wielu miejscach natkniecie się na wielominutowy postój, bo występują zwężenia dróg i to długości co najmniej kilometra, gdzie przepuszcza się ruch w jedną stronę. Kilka takich przestojów było w okolicach Umtaty, przez którą trzeba przejechać w drodze do Coffee Bay |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.