Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: co polecacie zobaczyć? jakie ceny? |
autor komentarza: AMKB |
data dodania: 2009-03-27 17:35:36 |
treść: W RPA też byłem kilkakrotnie i NIGDY nie brałem żadnych środków antymalarycznych! Choć oczywiście nie zamierzam nikogo przekonywać. Wydaje mi się, że jeżeli jest to wyjazd turystyczny to można sobie tego oszczędzić.... Ze wszystkich krajów z tamtych stron najciekawszym wydaje mi się być Namibia ze względu na bezpieczeństwo, bardzo małe zaludnienie i przepiękne krajobrazy, zwierzyna itp. (Zgadzasz się ze mną Mak?? :-)). Jeśli chodzi o Zimbabwe popieram Maka - Wspanaiły kraj, który kiedyś mlekiem i miodem spływał a teraz jest w CAŁKOWITEJ RUINIE. Też mamy przyjaciół w Harare i już żadnych wiadomości. Ostatnia brzmiała, żeby się z nimi nie kontaktować bo to dla nich niebezpieczne!!! :-((((. Istotę problemu może np oddać historia przy stole kuchennym w Harare. Zapytałem ich skąd pochodzą (są białymi...): Spojrzeli na mnie dziwnie i odpowiedzieli: Czy Ciebie w Polsce ktoś pyta skąd pochodzisz??? Mój ojciec urodził się, tutaj, dziadek i pradziadek też.... My jesteśmy z Zimbabwe... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.