Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: NOWE funkcje [GlobAdmin] |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2009-04-01 09:48:19 |
treść: ziutka, to moim zdaniem nie jest najlepszym pomyslem bo to by dopiero wtedy dalo pole do popisu tym zawistnym zazdrosnym malym ludzikom ktorzy do tej pory obcinali dobre fotki kiepskimi ocenami. Moim zdaniem ocena zdjecia powinna wynikac z ilosci ludzi ogladajacych to zdjecie a nie z ocen wystawianych glownie przez klikaczy. Najlepszym zdjeciem miesiaca powinno wiec byc nie to zdjecie ktore ma najwyzsza note ale to ktore bylo odwiedzone najwiecej razy. Mysle ze dzieki temu uniknelibysmy niesprawiedliwych ocen, klotni, rewanzy a i ma to wiekszy sens. cos nie jest dobrze ogladalne - do kosza. Poza tym dzieki temu zdjecia ktore teraz sa wystawiane Nie DO Oceny na zyczenie autora, a sa swietne (jak w przypadku viajero, i jestem pewna zbiora wieksza ogladalnosc niz wiele innych, mialyby szanse byc w czolowce. Tylko to moim zdaniem ma sens. ocenianie od samego poczatku bylo totalnie bez sensu. Wiem ze trzeba byloby ten pomysl jakos udoskonalic coby zapobiec autorowi zdjecia klikania na nie tysiac razy tylko po to zeby mialo wiecej hitów, ale po to sa IP uzytkownikow, mozna by bylo moze na tej podstawie mierzyc ogladalnosc - sama nie wiem. pomysl nie doskonaly, ale bardziej sensowny niz bezcelowe ocenianie ktore nigdzie nie prowadzi. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.