Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Koszty |
autor komentarza: rumcajs_ |
data dodania: 2009-04-07 21:55:46 |
treść: pierwszy punkt kontrolny jest zaraz przy drodze, tam prawie o nic nie pytaja drugi punkt kontrolny jest przy zjezdzie na Rio Frio Caves, trzeci to juz w samym Caracoal, te punkty nie porozumiewaja sie zbytnio miedzy soba, miedzy 1000 ft fall a Western Hwy nie ma drog wiec nikt nikogo nie zatrzyma, spedzilem troche czasu w tej okolicy, ostatnio w marcu zeszlego roku, wraz z grupa 14 osob spalismy w Caracol, czesc osob spala na czubku piramidy dla mnie byl to juz 3 raz i napewno nie ostatni, pierwszy punkt kontrolny przejechalismy rano, o in nie pytali, wiekszosc dnia spedzilismy prz Rio Fior Caves i Rio On Pools, po zmroku przejechalismy 2 punkt kontrolny, nikt nawet nie wyszedl zeby nas zatrzymac, w samym Caracol udalismy zdiwionych ze nie mozna tam spac i dalismy straznikom $20 ( od calej grupy), byli mili, zaprosili nas na herbatke ( byla obrzydliwa), pozwolili nam spac w muzeum ktore bylo w trakcie budowy, mialo juz dach i podloge. emski, pelen jestem respektu i podziwu dla twojego doswiadczenia ale absolutnie nie rozumiem negatywnego tonu twojego komentarza jezeli probowales cos takiego zrobic i ci sie nie udalo to bardzo zaluje bo ominelo cie cudowne doswiadczenie, byc moze to ja mialem ogromne szczescie ze mi sie udalo, w takim razie warto polecic innym zeby probowali, jezeli czym urazilem to przepraszam, nie zamiezalem jarek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.