Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: kacik sutenerski
autor komentarza: emski
data dodania: 2009-04-24 03:53:07
treść:
Andzrej ale ja go chcialem przywiezc a nie bede targal takie 1.5 m sombrerro jak idiota turysta niemiecki bede wygladal :-)) i tak mialem sporo przygod w locie z Cancun. Wisz co to jest AA a wiec siedze grzecznie naprzypisanym miejscu i zakamarkow samolotu wychodza .... panie w wieku poemerytalnym o wygladzie babc klozetowych u Mike'a na Ukrainie chociaz moze nawet i tam lepszy standard i pcha taka pisuardesa ten swoj wozek szczescia i krzyczy... fistaszki $ 3 sluchawki $ 2 kanapka $ 5 weelcome abord of AA i jeszcze po drodze opowiada jak oni to tna kocyki na pol tamto na po wszystko na pol zeby zaoszczedzic na paliwie a ja na to do niej a moze by tak obciela swoje salary na pol i salary wwojego CEO na pol to bysmy mieli lepszy service tutaj cisza sie zrobila grobowa amerykanskie wszadzili nosy w magazines nikt nic nie mowi podchodzi ta pisuardesa do mnie i pyta przez zacisniete zeby co chce do picia a jak zwykle sok pomidorowy bo sodas nie pije ta zamarla na moment signela do wozka po puske nachylila sie nademna i pyta czy ja wypije cala puszke ? a tym momencie ja zamarle z wrazenia i mowie tak wypije cala puszke konsternacja sekunad wachania patrzy na mnie babsztyl jeden podaje mi ta puszke i mowi ja to sprawdze czy ty wypijesz i to byla moja explozja i pytam are you gona stick your finger in my ass to check it ? babsko wybuchlo jakims rykiem przyleciala cala szefowa crew i pyta mnie co sie dzieje no wiec mowie ze tyle lat latam AA i nigdzy nie mialem takiego pytania ? OK cos tam pogdaly powiedziala mi tylko zebym uwazal na swoj jezyk a pozniej amerykanskie w rozmowie wszyscy mi przyznali racje ze AA to crap na skrzydlach najgorsza linia na swiecie . Ale zeby zakonczyc lot wesolo stoje w kolejce do custom po bagazach lata piesek ladny zreszta merdnal ogonem kolo mnie i poszedl sobie a ja doi niego dogie dogie ja mam parowke dla ciebie i uslyszal to jego pan czarnuch jeden rzucil psa na mnie a dzien wczesniej nosolem w kieszeni spodni kanapke i ten musial w koncu to wywachac
czarny sie pyta czy ja cos mam a ja ze nie tylko mnie twoj pies lubi :-)) czarny zlapal za forme zlozyl mi autograf dochodze do glownego bossa a ten mowi pokoj # 1 go !!! i tam przez poltorej godziny ogladalem jak sie rozbiera moj scuba gear i przeglada torbe i ciuchy szczegolowo :-)) nigdy wiecej zartow z custom na lotnisku obiecalem sobie !!!
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl