Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: RUMUNIA 07.2009- współtowarzysze poszukiwani! | 
| autor komentarza: tintin | 
| data dodania: 2009-04-26 16:15:19 | 
| treść: znalazłem ogłoszenie na forum, ale te rozmowy z górnej półki mnie trochę zniechęciły... gdybym rozmowę nawiązał w stylu globtroterskim, a już nie daj boże w stylu jak ja to nazywam "kącika" to chyba zostawiliby mnie na drodze już na Słowacji... ale może są wśród nas globtroterzy z "górnej półki" i dadzą odzew na ogłoszenie... tylko czy będą wiedzieć komu? ani maila, ani telefonu... cytat: Dzień dobry wszystkim, jesteśmy parą (24, 26) intelektualistów lubiących rozmowy z górnej półki i wyprawy przed siebie, w świat bliższy i dalszy. W tym roku chcielibyśmy pojechać do Rumunii, najchętniej na 2 ostatnie tygodnie lipca 2009. Nigdy nie byliśmy w Rumunii, dlatego jesteśmy całkowicie otwarci jeśli chodzi przebieg trasy. Lubimy aktywny wypoczynek i trudno nam usiedzieć w jednym miejscu. Interesuje nas wyprawa o raczej skromnym budżecie. Szukamy kogoś z głową nie od parady, kto miałby ochotę się do nas przyłączyć (wiek nie odgrywa zupełnie żadnego znaczenia)… kogoś z pomysłem, energią… a może kogoś z samochodem (partycypacja w kosztach paliwa i amortyzacji-to sprawa oczywista), a może udałoby się nam zabrać do Rumunii rowery i część trasy pokonać rowerowo (ale to nie jest konieczne). Niecierpliwie czekamy na wiadomość… | 
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.