Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: plan podróży -prośba o opinie |
autor komentarza: annkapoznan |
data dodania: 2009-06-04 21:34:47 |
treść: witam, byłam w Indiach 7 lat temu, wiec nie wiem na ile to co wtedy przezylam jest aktualne. Byłam tam 24 dni ale dość sporo zpobaczyłam i wcale to nie było biegiem. na północy do jechałam do Dharamsahla. z Dheli pojechałam tam autobusem. Tam spędziłam 3 dni, potem z powrotem do Dehli też autobusem. W Dheli wzięliśmy samochód z kierowca na 10 dni (za 300$) i w 10 dni objechalismy Rajastan, łącznie z Camel safari i noclegiem na pustyni. Nasz kierowca odwiózł nas do Agry i tu spdziliśmy 1 dzień (więcej nie ma co tu robić). Potem, w chyba 1-2 godzinki pociągiem do Dehli po to aby wziąść nocny pociąg do Varanasi. Tam 3 dni i z powrotem do Dehli na samolot. Chyba jakoś tak to było. W te 24 dni sporo zobaczyłam, ale też bardzo wypoczęłam, był czas na kąpiel w basenie hotelowym, na odpoczynek w Kaszmirze. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.