Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: tanie bilety wawa-casablanka |
autor komentarza: grzewor |
data dodania: 2009-06-18 08:40:50 |
treść: szukajac lotow na wrzesien do Izraela, zapedziłem sie i znalazłem tanie loty do Maroka :) moze kogos zainteresuje ze Iberia proponuje przeloty z Warszawy do Casablanki (przez Madryt) za 964 zł /osoba sprawdzałem przeloty na wrzesien-pazdziernik i napewno jeszcze przed chwila były bilety z wylotem 10 wrzesnia i powroty 29.09, 1.10, 3.10 Lecac bezposrednio do Maroka mozna zaoszczedzic jakies 60 E za przeprawe przez Giblartar. Oraz 2 x 10E za dojazd Malaga - Algeciras. wydaje mi sie ze cena biletu jest godna zastanowienia i gdybym nie kupil na wrzesien biletów do Izraela to pewnie brąłbym do Maroka :)) zwłaszcza ze w Maroku nie potrzebujemy wizy. link do Iberii http://www.iberia.com/pl/ |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.