Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ale smutno tu się zrobiło... |
autor komentarza: AndrzejB |
data dodania: 2009-06-24 03:45:08 |
treść: Emski nie wyglupiaj się - Ty też wyjeżdżasz??? To już nikogo nie będzie?? Paula już przeżywa wyjazd i przeprowadzkę, barbi ma chwile milczenia ale jakby jakąś większą ilość kwiatków zasadszić razem z grzybkami to by się odezwała. Marianna zapisała się do Kółka Różańcowego, Ziuta boi się męża, Yonka gdzieś przepadła, Papuas boi się, że znowu jakiś palant go zgnoi, Mario nawet przestał dowcipy umieszczać a Mike dalej uważa, że wszystkie nieszczęścia na Globie to z mojego powodu i tak doszliśmy do całkowitej NUDY. Nikt się nie odzywa, nawet jak go zaczepiam, ech nie wiem co z tym naszym globem będzie... ADMINA jak zwykle nic nie rusza nawet wypociny niejakiego "Dawinczii", który korzystając z całkowitej nudy tu panującej pozwala sobie na obrzucanie mnie inwektywami i nie rozumie, źe ja to czniam koncertowo bo tylko sobie i Adminowi wystawia opinię... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.