Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: WRÓĆMY DO PODSTAW... |
autor komentarza: papuas51 |
data dodania: 2009-06-30 07:16:57 |
treść: Co to jest GLOBTROTER?...Internetowa społeczność podróżników w której można 1.poznać przyjaciół 2.dzielić się doświadczeniami 3.realizować swoje marzenia. To tylko tyle i aż tyle,dzięki podróżom które łączą.Kto dużo podróżował jest zazwyczaj tolerancyjny na poglądy innych podróżników,ale również należy przestrzegać podstawowych zasad społeczności globtroterskiej.Portal nie służy do przechowywania własnych zdjęć ale dzielania się najciekawszymi COŚ znaczącymi,najlepiej o tematyce mało tutaj poruszanej bo wtedy wnoszą czynnik poznawczy.Każdy ma jakąś swoja galerię na różnych innych portalach,które służą do przechowywania zdjęć i jeżeli chce się nimi podzielić -dla chetnych-wystarczy podać adres w swoim profilu.Jakie zdjęcia tu zamieszczać?Trzeba obejrzeć główne galerie tematyczne z TOP list,zdjęcia GLOBTROTERÓW najwyżej ocenianych i mozna mieć pogląd co tu jest chetnie oglądane. A oceny...dobrze jak są dobre,to zawsze jakaś satysfakcja.Ale wieksza przyjemność jest jak są oglądane przez SPOŁECZNOŚĆ GLOBTROTERSKĄ.Trochę mnie tutaj nie było i nie jestem na bieżąco ale po przeczytaniu kilku wątków dyskusji czułem potrzebę napisania tych kilku uwag. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.