Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: WRÓĆMY DO PODSTAW... |
autor komentarza: Bo1 |
data dodania: 2009-06-30 14:53:20 |
treść: Gdyby tu było częściej kiepsko, niż fajnie to by nas tu nie było. To, że rzadko się odzywamy to nie tchórzostwo (wiem, że nie Ty to zarzuciłaś milczącej większości, ale takie głosy tu padały) - czasem mamy sporo innych zajęć a czasu demokratycznie przydzielono każdemu po 24 h na głowę na dobę :D i na co kto je przeznaczy jego sprawa. Jak się zaczniesz wypowiadać musisz już śledzić wątek do końca i poboczne też, bo różne kwiatki wychodzą. Nikt nie lubi b. słabych technicznie zdjęć czy ich zalewu, sieci trakcyjnych, poucinanych odwłoków - czasami jednakzdjęcie ma coś "przekazać", oprócz ""pokazać". To nie podlega dyskusji, jednak nie wiem czy zauważyłaś, że im większe 0, tym niższe oceny (generalizując). Jestem za tym, żeby ocenę można było wystawić jedynie po dodaniu komentarza.... zmniejszyłoby to ilość ocen za to odzwierciedlałyby jakość zdjęcia a nie złośliwość czy sympatie klikacza , który często ocenia nie zdjęcie lecz autora. Admin zmienił tło, ale tak nieznacznie, że prawie niezuważalnie - mnie bardziej odpowiadałby jeśli już szary to ciemniejszy. Przydałby się czat, bo rozumiem, że jest część ludzi chcących sobie wspólnie pogadać, a psuje to ogólne przeznaczenie tego portalu dając wrażenie towarzystwa wzajemnej adoracji. Do Paulinqi - to zawsze jest tak, że nowi rozmawiają więcej i więcej się udzielają - co więcej;D - wydaje się im, że to właśnie oni to wszystko po raz pierwszy zauważyli. Jak masz czas to przeczytaj starannie wątek Tommy#1 z 25 sierpnia08 "Oceny" lub mój z 10 marca 08 "Zagadka". Zobaczysz, że to wszystko już było a i przed nami sądzę, że dużo, dużo arykułów o tym jak chcielibyśmy by to funkcjonowało. Kłótnie też były i zarzuty stawiane personalnie również... pzdr :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.