Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: WRÓĆMY DO PODSTAW... |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2009-06-30 18:53:38 |
treść: troszke odbieglismy z tematu... a nie o to w tym watku chodzilo... smutno, bardzo smutno :(((( a wracajac do problemu Stanow i ojczyzny, Andrzej cyba mial na mysli zebyscie sie postarali w jego skorze znalezc na chwile... gdyby ktos wasz kraj zaatakowal... mysle ze nie bylo to fair nie wazne jaki by to kraj nie byl... podobne szyderswta nie powinny miec miejsca na portalu podrozniczym... w samych stanac jest wiele, wiele miejsc ktore chcialabym zobaczyc... przypomnijcie sobie wspaniala galerie fotek ze stanow viajero... wiec chyba ze ktos ma naprawde jakis konkretny powod zeby nienawidzic dany kraj i jego wszystkich mieszkancow (bo tak to odebralam z szyderstw mastki) to wtedy niech to jakos zargumentuje... bo wierzyc mi sie nie chce ze mozna wszystkich, ale to wszystkich do tej samej szuflady schowac... ja osobiscie nie czuje sie silnie zwiazana z zadnym krajem... swiat jest moja ojczyzna... Polska mi dala kopa po studiach i nie mam milych z nia wspomnien... Anglia mnie milo przyjela ale pogoda mi nie odpowiada... szukam swojego miejsca i na pewno je kiedys znajde... ale nigdy przenigdy nie smialabym wysmiewac sie z niczyjej ojczyzny, domu, wierzen... nie jest to na miejscu a juz tym bardziej nie tutaj... i nie chodzi czy to AMKB jako moj znajomy, czy ktokolwiek inny... nastka zachowala sie prawdziwie po chamsku z jej uwagami o azbescie i slomie z butow... i uwierzcie mi - kazdemu innemu moglo sie tak samo dostac gdyby to byl on zamiast AMKB... i czy to ze ja sie tak silnie z polska nie czuje zwiazana czyni mnie gorsza od niej? przynajmniej ja nie chodze i nie nasmiewam sie z innych narodowosci... za to lubie posmiac sie z nas samych... bo polacy niestety nie sa najprostsi w obyciu... wiem bo sama polka jestem... grunt to miec dystans do siebie samego... bo jak czlowiek mysli ze jest lepszy od innych to wtedy wlasnie zaczynaja sie problemy... a my w koncu wszyscy jestesmy tutaj zeby sie odstresowac, poznac wirtualnie kawalek swiata, zasiegnac porady odnosnie podrozy... nie ma tego - ja lepszy ty gorszy... wszystkich nas laczy ta sama pasja... mam nadzieje ze ci ktorzy nadal mysla ze sa tymi silniejszymi, lepszymi, kiedys to zrozumia... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.