Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: WRÓĆMY DO PODSTAW...
autor komentarza: usunięty/nieznany
data dodania: 2009-06-30 19:24:31
treść:
Bo1, ja nie chce znowu sporu zaczynac z nikim... to co piszesz to racja, ale widzisz ciezko sie czasami postawic w skorze kogos kto zostal czyms bardzo dotkniety. ktos zareaguje w taki a nie inny sposob na obelgi pod adresem jego kraju, a juz pewnie wszyscy jakos zareagowalibysmy jakby nasze rodziny obrazano... widzisz, zalezy to jak kto na stres reaguje. ja jestem bardzo wybuchowa, ale tez mi szybko przechodzi, wiec ja wiem sama ze pod wplywem emocji powinnam sie z dala od klawiatury trzymac... dzis rano nie dalam rady i mi wyszlo bardzo niegrzecznie... za co przeprosilam potem... ale to tak jak pisze, rozni ludzie roznie na rozne obrazy reaguja... sa tacy ktorzy zignoruja (co chyba byloby najlepsze), sa tacy ktorzy sie rozplacza a jeszcze inni odszczekna... wiec tak, potrafie sobie wyobrazic takie slownictwo w przyplywie emocji, moze nie Cipo, bo tego akurat w moim slowniku nie ma, ale szczerze piszac to tak - jestem wybuchowa i zdarza mi sie zachowywac niekulturalnie pod wplywem negatywnych emocji... przypisuje to polskiemu temperamentowi ;)))))

zazdroszcze tym ktorzy spokojnie obok takich rzeczy przechodza... tacy na pewno lepiej w nocy spia :)))) ja sie za bardzo angazuje, za bardzo wczuwam i za szybko stresuje... tak myslac o tym teraz ja chyba naprawde nie powinnam sie tu logowac bo co chwila w cos wdeptuje...
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl