Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: do Paulinqi
autor komentarza: usunięty/nieznany
data dodania: 2009-07-01 11:04:48
treść:
nastko, ja tutaj dolaczylam wlasnie wtedy jak AMKB, emski, barbi, ziutka, marianna, mike i inni w najlepsze sie bawili. nie bylo sporow, spory wychodzily tylko od ludzi ktorzy cicho siedzac obserwowali z boku i potem kiedy byla okazja komus dokopac wychodzili z ukrycia. wiec niestety nie potrafie porownac tego do tej sytuacji o ktorej mowisz z przed roku. mnie wszyscy przywitali tutaj zyczliwie, nawiazalam wspaniale znajomosci, a ze czasami jest tez pod gorke to chyba jak to czasami z wszystkim bywa.

nie wiem po co zalozylas ten watek... nie wiem do czego dazysz? zebym na twoja strone przeszla? ja nie jestem po niczyjej stronie... wiec ty rob swoje, ja bede robila swoje. przykro mi ze amkb sie poddal, bo przciez kazdy ma prawo tutaj byc i robic to co chce... wolny portal. ja ciebie bede sie starala od tej pory ignorowac, bo uwazam ze piszesz falszywie, przeczysz sama sobie na kazdej okazji i nie zachowujesz sie tak jak ktos kto zwiedzil te 30 krajow o ktorych piszesz. wiec prosze cie - ty ignoruj mnie a ja bede ignorowala ciebie. miejsca dla obu z nas jest tu wystarczajaco... nie mam ochoty wdawac sie w kolejne z toba dyskusje bo znowu sie niepotrzebnie pod wplwem emocji uniose i znowu bedzie ze psuje atmosfere portalu, a tego nie chce...

tylko jeszcze dodam ze to ze myslisz ze bedzie lepiej jak andrzeja nie bedzie to chyba sie mylisz niestety... andrzej jakis czas temu zniknal na calkiem dlugo - bylo tu grobowo... tak samo dzieje sie jak emski, barbi, marianna i cala reszta ktora sie regularnie udziela znika na jakis czas... wiec chyba ze twoim celem jest zamienienie globtrotera w grobowiec, albo wiesz ze potrafisz rozruszac towarzystwo i zachecic do dyskusji to w porzadku... jednak wiem z doswiadczenia ze jak kilku osob zabraklo tu przez jakis czas to nie byl to juz ten sam globtroter... a tym bardziej nie byl lepszym...

nie musisz odpowiadac na moj watek i nawet wolalabym zebys tego nie robila bo jedyne co potrafisz to prowokowac do niepotrzebnej wymiany zdan...

pozdrawiam
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl