Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: WYWOLANA DO ODPOWIEDZI..... |
autor komentarza: Bo1 |
data dodania: 2009-07-01 13:47:10 |
treść: Ponieważ w 3 postach zwracasz się do mnie odpowiem Ci tu raz, żeby się nie powtarzać. - nie ja Ciebie, ale Ty mnie zaczepiłeś i obraziłeś stosując ten sam co zwykle scenariusz - najpierw prowokujesz, a potem biegasz po forum krzycząc AJ, WAJ BIJA i szukając gorączkowo popleczników. - w poście PAPUASA51 nikt o Tobie nie wspominał i zajęci byliśmy rozmowami na temat ulepszenia portalu do czasu gdy i tu płacząc przybiegłeś (jakby nie wystarczył Ci wątek i rozmowa z Nastką piętro niżej) - odnośnie "mentalności Kalego" to, że się ktoś nie odzywa, nie znaczy, że nie widzi. Nie mam czasu szukać głębiej (jak powiadasz usunąłeś część zdjęć z niewygodnymi komentarzami), więc tylko to z ostatnich wątków CYTUJE: "będę kpił i wyśmiewał...", "najlepszą obroną jest żart lub jeśli trzeba - szyderstwo!" tzn. jeśli TY szydzisz jest ok, a jeśli ktoś używa proponowanego przez Ciebie sposobu to to nazywasz OBRAZA. 2. odnośnie rodziny od 131053 z 24.06 do Ciebie CYT -"czepianie się mojej rodziny przy ocenie moich zdjęć to draństwo" - czyli Ty możesz - nam wara. Było takich personalnych wycieczek więcej... 3. odnośnie "szmiry", zalewu pryatnych i nudnych zdjęć. Jako AMKB ciskałeś gromy na zdjęcia z Polski i kwiaty (nawet te z podróży) Twoja średnia była poniżej 4 i to chyba sporo. TERAZ w Twojej Galerii jest 30 zdjęć z czego 28 to zdjęcia konkursowe, kwiatków i z dedykacjami (dla Barbi, dla Tintina, dla Marinny, dla Michelle, dla Emskiego, dla Paulinqi, dla wszystkich członków jury etc... Z czego te najlepszych 10 to z dedykacjami - jak oceniać ten koncert życzeń - dla sympatycznej Pani Krysi - pucio, pucio? Sorry już lepszy zalew zdjęć od patrzenia na merdanie ogonkiem (w sumie się opłaciło - średnia wzrosła Ci do 4.5) 4. Masz pretensję, że ludzie milczą.... ale mogą mówić tylko wtedy gdy to zgodne z Twoimi poglądami 5. Słowa, których często używasz "purysto językowy" CYT:" spierdalaj, c..a, indywiduum, głupi, złośliwy, chamski, bałwan, kreatura (nie tylko do Nastki) 6. Nastką skutecznie zajęła się Paulinqa z Qumoszką i to wielokrotnie i w różnych miejscach) więc nie ma sensu robiś tego po raz kolejny. Starannie jednak milczą na temat ubliżania innym. DO NIEKTORYCH - którzy tu są chwilkę, trzeba nauczyć się czytać ze zrozumieniem. POZDRAWIAM i tych milczących i tych biorących udział w dyskusji. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.