Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: WYWOLANA DO ODPOWIEDZI.....
autor komentarza: Bo1
data dodania: 2009-07-01 13:47:10
treść:
Ponieważ w 3 postach zwracasz się do mnie odpowiem Ci tu raz, żeby się nie powtarzać.
- nie ja Ciebie, ale Ty mnie zaczepiłeś i obraziłeś stosując ten sam co zwykle scenariusz - najpierw prowokujesz, a potem biegasz po forum krzycząc AJ, WAJ BIJA i szukając gorączkowo popleczników.
- w poście PAPUASA51 nikt o Tobie nie wspominał i zajęci byliśmy rozmowami na temat ulepszenia portalu do czasu gdy i tu płacząc przybiegłeś (jakby nie wystarczył Ci wątek i rozmowa z Nastką piętro niżej)
- odnośnie "mentalności Kalego"
to, że się ktoś nie odzywa, nie znaczy, że nie widzi. Nie mam czasu
szukać głębiej (jak powiadasz usunąłeś część zdjęć z niewygodnymi
komentarzami), więc tylko to z ostatnich wątków CYTUJE: "będę kpił
i wyśmiewał...", "najlepszą obroną jest żart lub jeśli trzeba - szyderstwo!"
tzn. jeśli TY szydzisz jest ok, a jeśli ktoś używa proponowanego przez
Ciebie sposobu to to nazywasz OBRAZA.
2. odnośnie rodziny
od 131053 z 24.06 do Ciebie CYT -"czepianie się mojej rodziny przy ocenie moich zdjęć to draństwo" - czyli Ty możesz - nam wara. Było takich
personalnych wycieczek więcej...
3. odnośnie "szmiry", zalewu pryatnych i nudnych zdjęć.
Jako AMKB ciskałeś gromy na zdjęcia z Polski i kwiaty (nawet te z podróży)
Twoja średnia była poniżej 4 i to chyba sporo.
TERAZ w Twojej Galerii jest 30 zdjęć z czego 28 to zdjęcia konkursowe, kwiatków i z dedykacjami (dla Barbi, dla Tintina, dla Marinny, dla Michelle, dla Emskiego, dla Paulinqi, dla wszystkich członków jury etc... Z czego te najlepszych 10 to z dedykacjami - jak oceniać ten koncert życzeń - dla sympatycznej Pani Krysi - pucio, pucio? Sorry już lepszy zalew zdjęć od patrzenia na merdanie ogonkiem (w sumie się opłaciło - średnia wzrosła Ci do 4.5)
4. Masz pretensję, że ludzie milczą.... ale mogą mówić tylko wtedy gdy to zgodne z Twoimi poglądami
5. Słowa, których często używasz "purysto językowy"
CYT:" spierdalaj, c..a, indywiduum, głupi, złośliwy, chamski, bałwan, kreatura (nie tylko do Nastki)
6. Nastką skutecznie zajęła się Paulinqa z Qumoszką i to wielokrotnie i w różnych miejscach) więc nie ma sensu robiś tego po raz kolejny. Starannie jednak milczą na temat ubliżania innym.
DO NIEKTORYCH - którzy tu są chwilkę, trzeba nauczyć się czytać ze zrozumieniem.
POZDRAWIAM i tych milczących i tych biorących udział w dyskusji.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl