Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: WYWOLANA DO ODPOWIEDZI..... |
autor komentarza: Qmoszka |
data dodania: 2009-07-01 16:02:01 |
treść: Bo 1 Qmoszka nie dała się wciągnąć w zagrywki a to jest chyba inny temat :) To tylko tak na marginesie. Qmoszka zorientowała się co się będzie działo po 2 wymianie zdań pomiędzy andrzejem i nastką. Zachowałam się tak jak swego czasu inni zachowali się,jak robiłam sobie cyrk z AMKB.Nikt mi nie pomógł,nawet sama musiałam zorientować się co jest grane,byłam NOWA i nie podobało mi się ocenianie fajnych fotek. Mogę dokładnie przypomnieć wam jak to się odbyło.Pierwszy pod młotek poszedł emski bo właśnie on bardzo nie tak w moim mniemaniu zachował się w stosunku do AMKB nikt oprócz emskiego nie odniósł się do tego,emski napisał mi tylko poczekaj a sama zobaczysz . Reszta siedziała i się nabijała później z AMKB i z tego co robiłam. Nigdy nie ruszałam ani jego rodziny,ani kraju,ani uczuć !!! A szczytem mojego wykroczenia w stosunku do AMKB była postawiona mu 4 za jego zamgloną górkę i grzyb którego mu zaserwowałam z klopsami :))) Oczywiście jest jeszcze moja wypowiedź na forum do wglądu o ocenach wystawianych przez AMKB dla kiepskiego emskiego tak to wyglądało,ale niektórzy zaczęli się odzywać jak zobaczyli drakę :((( Czyli to co tutaj widzimy to jest powtórka z "rozrywki" Jeżeli nastka czuje się urażona z mojej strony to bardzo proszę aby ona sama się wypowiedziała. Bo1 tak twierdzisz we wcześniejszym wpisie że nie masz czasu,masz mnóstwo zajęć . Ja niepracująca kura domowa nie wiedziałam wszystkiego co TY.ale nie moja to sprawa.Odnośnie fotek andrzeja,to też nie jest ok.z Twojej str.doskonale wiesz o tym że ma dobre i że NIGDY nie zostawił bez odpowiedzi pytania pod swoim zdjęciem,wręcz czasami ,jak papuga nadawał,udzielał rad i można z nim było wszystko i o wszystkim . Co do picia na globie to informuję Ciebie że jestem w 400% abstynentką ,nie wrogiem bo też jest dla ludzi. I może zacznij z większym dystansem podchodzić do internetu. Na koniec abyś zapamiętała ja zawsze mam swoje zdanie,nigdy nie jestem mściwa,zawistna,zazdrosna a cieszę się ze wszystkiego z czego można.Mam też słabe strony,wszyscy je mamy ale mam zakodowane pewne zasady że pewnych rzeczy NIE WOLNO . A to co napisałaś na koniec bardzo mi się spodobało.Zawsze czytać ze zrozumieniem !!!! Pozdrawiam !! :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.