Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: WYWOLANA DO ODPOWIEDZI..... |
autor komentarza: Qmoszka |
data dodania: 2009-07-01 17:26:45 |
treść: Podoba mi się bardzo to co napisałaś . BAWI się pewna grupa ludzi !!! W którym miejscu nie byłam ja tolerancyjną ???? Na koniec napisałam tylko co o tym sadzę i moje spostrzeżenia ,nie próbuj doklejać mi coś czego nie zrobiłam. Jeżeli nie podobało się to że pewna grupa się bawi,mogłaś i powinnaś zbudować własną piaskownicę wrzucić do niej zabawki i się bawić tak jak Tobie wygodnie :) Ja potrafiłam zaprzyjaźnić się z tymi z którymi na starcie zadzierałam i to bardzo ostro jak na NOWĄ nic nie mającą osobę.Ale Ty nie jesteś obiektywna ,zwróć uwagę ile było postów do admina,abyśmy mogli mieć luz i aby takim osobą jak Ty nie przeszkadzać.Smutne jest to że złapałaś się jednej rzeczy,że my bawiliśmy się,Ty w tym czasie wszystko czytałaś,byłaś coraz to bardzie zbulwersowana tym jak BAWIMY się nic z tym nie robiłaś.Było kilkakrotnie tłumaczone że fotka z piwem,kieliszkiem itp.to jest impreza jednak jej nie ominęłaś tylko właziłaś i sprawdzałaś co się tam dzieje :(( Nie jestem zła o to,ale to co teraz piszesz to jest tylko dowód na to że właśnie KLIKA potrafiła się dogadać i bawić.Ale o bardzo wielu rzeczach nie jest Ci wiadomo,bo pewnie miałabyś solidny temat do rozwinięcia :))) Nie będę więcej się wypowiadać na ten temat ,tak samo jak na ten że andrzej zawsze był pomocny jeżeli ktoś zwrócił się do niego o to,tak samo jak to że nie chciał zalewu szmiry i chciał aby fotki były na poziomie.Czy ja popieram jego wulgarne zachowanie tego się nie dowiesz.To jak się odzywał to jest tylko i wyłącznie jego sprawa i osoby do której to kierował.Takie szkolenie przeszłam na globtroterze. Smutne to ale prawdziwe :((( Myślę że rozumiesz o czym piszę . Czekam na Twoje fotki i gorąco pozdrawiam :))) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.