Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Afryka - szczepienia |
autor komentarza: Promyczek |
data dodania: 2009-07-07 08:50:29 |
treść: to ja Wam cos jeszcze napisze...siedze sobie w sierpniu rok temu w DELFINARIUM na MALCIE i ... cos mnie ukasilo pod kolanem. "se mysle" pewnie osa/ pszczola. Poszlam do lazienki, usunelam co trza (wycisnelam jad) i z racji podniecenia faktem plywania z delfinkami zapomnialam o calej sprawie. Nastepnego dnia plynelam na Sycylie. Mowie do chlopaka: ale buja tym promem az mnie mdli. On do mnie: Cos Ty, nie buja.....a pozniej juz od lakarza do lekarza miesiac leczenia, wszedl stan zapalny a nozka ma wygladala dosc niesmacznie, sina, kilkukrotnie zwiekszyla swa objetosc i swedziala. Goraczka, wymioty i wszystko to co temu standtartowo towarzyszy:) A w Afryku nic:) Zaralam malarone, poszczepilam sie na co trza i wcale jakos przesadnie o siebie nie dbalam. Jadlam przy drodze pyszne mieso z ichniejszego "grilla", plukalam zeby woda z kranu...minely 3 m-ce od mojego powrotu i jakos zyje, szykujac sie na kolejna wyprawe juz za 3 tyg :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.