Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wakacyjna podróż w stronę gór – Tatry |
autor komentarza: grraphe |
data dodania: 2009-07-16 20:53:14 |
treść: Z uśmiechem na twarzy odliczam minuty dzielące mnie od wakacyjnego wypoczynku. Cieszę się jak dziecko, ponieważ za kilka dni zostawię za sobą zgiełk i hałas tętniącego życiem miasta. Natomiast rozpocznę wypoczynek na łonie natury z dala od cywilizacji i codziennych spraw. Przyznam się, że nie przepadam za samotnymi podróżami i dlatego postanowiłem poszukać ciekawej i wesołej osoby, która będzie mi towarzyszyła podczas wyprawy w góry, może właśnie Ciebie szukam. Na pewno czytelniku jesteś ciekawy, kim jestem. Nie napiszę o sobie epopei natomiast kilka suchych faktów w celu zobrazowania jakże skromnej osoby:) Jestem zwykłym zjadaczem chleba, z dużym poczuciem humoru, z głową pełną marzeń, z dużą dawką optymizmu. Lubię podróżować, chodzić po górach, jeździć po zielonych okolicach na rowerze, obserwować ludzi i świat. Kocham fotografię i muzykę, lubię ambitne kino i czerwone wino. Mam 27 lat i mieszkam na Śląsku. O więcej szczegółów pytaj sprzedawcę:) Gdzie jak i kiedy? Planuję wyjazd na początku sierpnia, przystanią skąd rozpocznę podróż są Katowice a portem gdzie zacumuję jest miasto Zakopane. Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będą noclegi w kwaterach prywatnych(około 10 noclegów), mam kilka ciekawych ofert na oku. Głównym celem podróży ma być czynny wypoczynek, inaczej mówiąc trekking po górskich szlakach. Plus to, co tygryski lubią najbardziej:) Odetchnij i bez paniki, mam na myśli zdjęcia górskich pejzaży gdyż kocham fotografię i chciałbym umieścić kilka ciekawych zdjęć w ramkach na ścianie. Nie mam na myśli zwiedzania Krupówek tylko zdobywanie szczytów:) Nie mam na myśli od razu porywania się na Orlą Perć, ale chciałbym odwiedzić szczyty pokroju Rys czy Świnicy. Zresztą szczegóły są do uzgodnienia a wątpliwości do rozwiania. Podsumowując dobrze, jeśli: - lubisz podróże i kochasz góry - masz wolny czas począwszy od początku sierpnia - masz bardzo dobrą kondycję - jesteś wesoła i nie jesteś marudą - lubisz pstrykać zdjęcia - i kochasz duchownych ( hi hi żart) Oczywiście wiek, kolor skóry, orientacje polityczne i nie tylko, nie mają żadnego znaczenia, liczy się przyjemny wypoczynek w objęciach gór:) Dziękuję za uwagę, zainteresowanych proszę o kontakt (grraphe@gmail.com) Michał:) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.