Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Spadochroniarze |
autor komentarza: Qmoszka |
data dodania: 2009-07-25 20:50:11 |
treść: Ja już chyba mam wszystko za sobą :)) I jak zwracałam się grzecznie,jak prosiłam,jak żartowałam,no i ostatnie :(((( Mam to gdzieś !! Będę sobą,nawet nie mam zamiaru się zmieniać czy komus ustepować. Też byłam nowa i jak ktoś nie potrafi odpowiadać lub zapytać o co chodzi to niech sam zdobywa doświadczenie :))) A wulgaryzmy ? Ostatni raz tak postąpiłam :)) Niestety pyszałki raczej nie są miłe moim oczom :((( A jak coś we mnie się nie podoba to niech piszą skargi do admina :))) A Ty,o kurcze liczenie :((( 0000000000000 sama się nazwij łatwiej,może chociaż na czas jak jestem blondynką :)))) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.