Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Co warto kupic |
autor komentarza: arturo.sz |
data dodania: 2009-08-13 17:08:39 |
treść: Na russian market możesz kupić wszystko, od figurek buddy, poprzez szale z jedwabiu na podróbkach wszystkiego (dosłownie) kończąc. Jest też część ze "spożywką" ale raczej nie polecam. Wszystko jest dużo tańsze, zwłaszcza podróbki (zegarki, buty, odzież, plecaki, walizy). Ja osobiście kupiłem plecak "Nord Face" taki kilkunasto litrowy i używam go już drugi rok i jestem zadowolony. Na mniejszych bazarkach można trafić różne perełki, t.j. figurki ręczne robione z jaspisu czy kości bawoła, widziałem też wszelkiego rodzaju noże z rękojeścią z kości i pudełka na biżuterie. Ale tego raczej nie polecam, chyba, że umiesz odróżnić kość bawoła od słoniowej, bo taką też możesz kupić, a za przewózkę przez granicę grozi kryminał (kambodżańskiego nie polecam). Targuj się. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.