Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: klikacz |
autor komentarza: amaranth |
data dodania: 2009-08-26 19:36:39 |
treść: pojawił się klikacz >ewe1977 <(SO:3.54 | , wyładował swoje flustracje na zdjęciach Bo, Orszuli...moich.... może klikaczu posiadaczu rewelacyjnych fotek dodasz jakiś komentarz i podzielisz się doświadczeniem? nie pierwsza to akcja tej osoby... " marianna_p ( 2008-06-12 22:23:30 ) witam:)dziękuję za ocenienie moich dzisiejszych zdjęć… byłam ciekawa, jakie prace robisz, skoro moje oceniłaś w większości na 3, chętnie usłyszałabym komentarz do tych ocen. To Twoje najlepsze zdjęcie..hmy..co my tu mamy? temat meksyk, brak komentarza, a na zdjęciu fragment korony jakiegos zachwaszczonego drzewa, w dużej części w cieniu i fragment muru… kompozycja: no tak drzewo jest centralnie, a mur może niechcący wszedł Ci w kadr, jego sylwetka tez żadna jak dla mnie, kolorystyka całości smutnawa- mnie nie przekonuje. ciekawe co chciałaś tu pokazać i czy na prawdę nie było w Meksyku nic ciekawszego od serii murów, resztek 1(?) nieopisanej piramidy i chaszczy? na jaką wobec tego ocenę zasługują Twoje prace? i czym w ogóle się kierujesz oceniając innych...zgaduję: złym humorem??? Nie będę ich oceniać, bo kierując się moimi kryteriami, i poprzeczką jaką sama narzuciłaś oceniając moje, musiałabym dać oceny, których raczej nie daję...może po prostu mamy zupełnie inną wrażliwość." |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.