Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: tanie noclegi Londyn |
| autor komentarza: martinez027 |
| data dodania: 2009-09-03 23:22:13 |
| treść: Ja tam w zadne statystyki niewierze i wole 1000razy RPA niz londyn,przejechalem grubo ponad milion km i jakos zyje--ZERO wypadkow z mojej winy--kilka razy jakies babsztyle wjechaly mi w kufer jak stalem na czerwonych swiatlach i raz stary dziad wjechal mi w bok...ale wypadkow to sie naogladalem setki--i najstraszniejsze w UK--a podobno to taki bezpieczny kraj jesli chodzi o drogi---prawda jest taka ze wiekszych debilow za kierownica niz na wyspach niema nigdzie!!!W Polsce sa super kierowcy,na wschodzie tez,w Maroku tez mi sie podobalo--szczegolnie jak autokarami wyprzedzaja w gorach na zakretach--przy niezabezpieczonych przepasciach:)z przodu cysterna na czolowke --arabowie na luzie,moi znajomi lekko przerazeni,ale francuzi RZYGAJA ze strachu i sie modla:)ja sie tylko smieje i podaje im reklamowki na rzygi:)To samo samolot---raz w burze,cos sie stalo i zgasly swiatla,wlaczyly sie awaryjne,jakies sygnaly dziwne,maski tlenowe wypadly--wszyscy przerazenie procz mnie--ja sie smialem i krzyczalem na caly samolot ze wszyscy zaraz zginiemy:)ale jak widac zyje dalej...Nawet jakby samolot spadl,jako jedyny bym przezyl to zaraz bym wsiadl do drugiego--mnie wypadki,trupy i krew wogole nierusza....Negatywny stosunek mam tylko do UK i Irlandii--to jest zbiorowisko cpunow,zlodziei,degeneratow itd..... tu wkleje pierwszy lepszy news z UK--z dzis: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7000396,W__Brytania__Psychopata_kanibal_zabil_dwie_osoby.html a tu moj styl jazdy---wrazliwcy mowia ze niebezpieczny--jakos ciagle zyje a tak przejechalem wiele km...-jedyne wypadki mialem jak stalem lub jechalem 30km/h--miejsce akcji autostrada pod Moskwa a czas to 2004rok http://www.youtube.com/watch?v=SMwfM83XGF0 |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.