Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Praca |
autor komentarza: zdzich_maciek |
data dodania: 2009-09-24 17:47:51 |
treść: Witam. Szukam pracy. Wprawdzie nie znam języków obcych (jeżeli będzie wymagany) ale jestem chętny do nauki.Przez 26 lat pracowałem na kopalni jako ślusarz-hydraulik,obecnie jestem na emeryturze i jestem zmuszony szukać dodatkowej pracy ponieważ mam na utrzymaniu 6 osobową rodzinę a emerytura moja niestety nie wystarcza. Od pewnego czasu remontuję sobie dom od podstaw i nie jest mi obca praca związana z budownictwem, m.in.: -stawianie ścian, -biały montaż, -montaż futryn drzwiowych, -montaż płyt kartonowo-gipsowych, -docieplanie budynków, -kładzenie paneli ściennych i podłogowych, -ogólne prace wykończeniowe. Ostatnio pracowałem przy ocieplaniu budynków jednak była to praca tymczasowa i dlatego poszukuję pracy na dłuższy okres. Jestem chętny do pojęcia pracy w górnictwie, na farmie lub do przyuczenia w innej dziedzinie. Jeżeli moja kandydatura zainteresuje jakiegokolwiek pracodawcę - proszę o kontakt. Z poważaniem Zdzisław Maćkowski tel. kontaktowy: +48602469607 email: zdzislaw.mackowski@wp.pl |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.