Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tajlandia czy Indie ????? |
autor komentarza: eemmii |
data dodania: 2009-10-01 19:36:55 |
treść: Cześć No wlasnie w tym problem ze nie wiem co wybrać. Byłam w Peru i Tajlandii. Azja bez porównania dla mnie, poprostu superrr. Peru nie zrobiło na mnie takiego wrażenia. Wiem ze lepiej pojechać gdzieś gdzie nie byłam, ale zdrugiej strony chciałabym wrócić do Tajlandii....:>>> Na wakacje jade dopiero w przyszlym roku, tzn zaczynam nad nimi myśleć i czytać gdzie polecieć:>> Chang Mai jest cudowne, z klimatem:>> Polecam treking na 3 dni i spacer wieczorem po mieście z przystankiem w jakiejś knajpce, no i najtansze w Tajlandii masaże:>> Niestey nam się nie udalo ,ale może z Chang Mai warto zachaczyć o Laos? Zycze udanego wyjazdu:>> Ja nadal mam dylemat, chciałabym 2 miejsca na raz, a nie wiem czy za rok lub 2 znowu będe mogłą polecieć wiec mysle mysle....:>> pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.