Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: sprzedam malarone |
autor komentarza: golek |
data dodania: 2009-10-09 16:20:18 |
treść: Witam, mam do sprzedania 103 tabletki malarone, długa data ważności (07/2013), tabletki są w listkach bez opakowań. Zakupione zostały w Wielkiej Brytanii. Kupiłem je przed wyjazdem do Azji poludniowo wschodniej, jednak jak sie na miejscu okazalo nie bylo konieczne ich spozywanie w związku z występująca tam w tym czasie porą suchą. Mimo to komaty były ale ciagle jestem zdrowy wink.gif Oczywiscie jezeli ktos nie potrzebuje 103 tabletek odsprzedam odpowiednią część. Cena za sztukę 11zł. Pozdrawiam i zapraszam do zakupów. Dla zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: marek.goluchowski@op.pl |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.