Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: promocja w Camp America |
autor komentarza: gigi_mola |
data dodania: 2009-10-13 15:59:11 |
treść: Hej Wybieram się na następne wakacje z Camp America do USA. Przeglądałam wiele ofert, które organizują wyjazdy dla studentów i ich propozycja wydaje mi się najatrakcyjniejsza. Zresztą koleżanka była tam już 2 lata temu i do tej pory jest zachwycona. Nowe kontakty z ludźmi z całego praktycznie świata, cudne zdjęcia, niesamowite doświadczenie i to co zostaje na zawsze, czyli niezapomniane wrażenia. Dlatego ja zdecydowałam że też jadę póki jeszcze mogę sobie na to pozwolić. Wiem że rekrutacja została przesunięta i miała ruszyć od 17 września. Nie orientujecie się jak to wygląda? Poza tym wiem że biuro miało promocję na wyjazd i cała ta "podróż w nieznane" :) kosztowała ok 1200 zł? Czy to już kompletna cena (wydaje mi się to wprost nieprawdopodobne:) ? PS. A przy okazji jakie są obecnie najlepsze środki transportu dla studentów w USA? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.