Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: znowu oceny w galerii |
autor komentarza: ewe1977 |
data dodania: 2009-10-30 01:30:28 |
treść: Zeby nie bylo, ze konfabuleje, to poszukalam i znalazlam to pod jednym ze zdjec rencisty: AndrzejB ( 2009-10-25 23:53:05 ) Waneta! Przestań sobie jaja z nas robić.... Podpisano: Kontrwywiad.... :-))) AndrzejB ( 2009-10-26 00:25:03 ) Mario: Przecież to Waneta to tutaj wrzuciła! :-))))))) waneta ( 2009-10-27 19:09:21 ) Patrzę i oczom nie wierzę - znalazłam się w centrum polityki prorodzinnej ;-) Dlatego uroczyście oświadczam, że autor poniższego zdjęcia (wraz z małżonką) nie jest moim krewnym. Jak się tak zastanowić, to ja nawet chyba nie mam stryjecznego wujka ;-) Zbieżność IP-ów i miejsca zamieszkania przypadkowa!!! Pozdrawiam Wywiad i Kontrwywiad :-))) Czy dalej twierdzisz, ze to ja wiaze Wanete z rencista, czy odwrotnie: zrobil to AndrzejB, a ja napisalam ze to pomylka, ze tak nie jest? Bardzo dobrze ze podalas ten przyklad, bo to wlasnie swiadczy o sposobie myslenia tutaj niektorych i zacietrzewieniu, ocenianiu innych wylacznie na zasadzie: swoj-dobry, obcy-zly. Skojarzenie Wanety z rencista to oczywiscie zadna wina Andrzeja, robi dobra robote, ale nie myli sie tylko ten kto nic nie robi. Drogi Andrzeju, wysmiales mnie kiedys jak powiedzialam, ze w mojej firmie ze wzgledow bezpieczenstwa kazde polaczenie ma inny IP. Z ciekawosci zapytalam szefa czy nie moglby mi przydzielic twojego IP, powiedzial, ze ten software korzysta z pewnej puli kilkuset IP i nioe mozna sobie wybrac nic z poza tej puli. Tak wiec mozesz spc spokojnie, nie bede twoim klonem. Ale nie wykluczone, ze ktos inny tez korzysta z tego programu i wtedy moze sie okazac, ze jestem kims innym, choc chwilowo. Ale chyba nie sadzisz, ze mam prywatny odrzutowiec i rano nadaje z Niemiec, po poludniu z Austrii, wieczorem z Danii a w nocy z Moskwy? :))))))))))))))))))))))))))))) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.