Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: znowu oceny w galerii |
autor komentarza: emancypantka |
data dodania: 2009-11-01 17:24:47 |
treść: Kurcze przeczytałam tylko kilka postów z tego wątku, bo chyba nie mam cierpliwości na takie rzeczy. Raczej nie wdaję się w dyskusje w kwestii oceniania, ale tu też 3 grosze wtrącę. Ewa też mi kilka razy podpadła, po jej ocenach kilku zdjęć (oczywiście odpowiednio niższych niż inni i niż sama oceniam), czasami moich czy innych postanowiłam zajrzeć na jej profil myśląc - takie niskie oceny może jakiś super fotograf od którego można się coś nauczyć - a tu kich :( - trochę mnie wkurzyło. Pamiętam Kasy jak dawał 4 to już było wybitne zdjęcia, 3 - to dobre i tu wiedziałam, że ocena jest rzetelna i "facet" :) się zna. W tym wypadku to nie wiem chyba złośliwość bierze górę. To jedyne moje 3 grosze jakie wtrąciłam w dyskusję oceniania. A tak naprawdę myślę, że nie ma nad czym się roztrząsać i zająć podróżami i fotografią a nie kłótnią o oceny :) Pozdrawiam Dominika |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.