Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Namiar na przewodnika na Bali |
autor komentarza: biolyaaa |
data dodania: 2009-11-23 15:22:10 |
treść: Spędziłam na Bali cały wrzesień.Polecam serdecznie. Info dla wszystkich "zagubionych'':)Korzystałam z uslug certyfikowanego przewodnika z własnym samochodem,który jest rewelacyjny!!! Pokazał mi prawie całe Bali w ciągu tygodnia.Nie zobaczyłam zachodniej czesci wyspy co prawda ale to z wlasnego wyboru. Chlopak jest balijczykiem,mowi po angielsku i posiada duza wiedze na temat miejsca w którym mieszka.Chetnie sie tez nia dzieli:) Ma bardzo przystepne ceny i bogata oferte.Poza tym mozesz z nim zobaczyc to co zechcesz wystarczy rozlozyc przed nim mape sam Ci ustali trase. Jest elastyczny co do przebiegu wycieczki i da sie z nim dogadac. Nigdzie nawet przy zawzietym targowaniu nie uzyskalam takich cen jak z nim bez:) Polecam serdecznie,tym bardziej ze to przesympatyczny czlowiek. Namiary: Putu Yudana tel:+6281338931777 yudamba@yahoo.com Pozdrawiam. A. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.