Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Dubaj - wiza |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2009-12-01 13:23:17 |
treść: czy ktoś może leciał kiedyś Emiratami przez Dubaj i zatrzymał się na parę dni? ciekawi mnie ile kosztuje wiza 2-3-dniowa załatwiana przez nich. ktoś może wie? wiem że są wizy bądź 30 dniowe bądź 96 godzinne, ale sporo kosztują. byłam w biurze emiratów w Cape Town, i oni twierdzą że z paszportem z Unii Europejskiej nie będziemy CHYBA musieli płacić, w co nie chce mi się wierzyć, więc wolałabym potwierdzić z kimś kto był na kilka dni aby na taki krótki stop-over w Dubaju Dzięki |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.