Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: JAIPUR - AirArabia |
autor komentarza: Jakub Hołysz |
data dodania: 2009-12-03 13:12:28 |
treść: hmmm też tak myśleliśmy jednak potrzebujemy jakichś konkretów - chodzi mi o dokładne miejsca. Jeśli to możliwe to prosiłbym o przedstawienie nazw miejscowości lub naprawdę wartych rzeczy które można zobaczyć Wiem, że w przewodnikach piszą ciągle o tych samych więc fajnie by było posłuchać kogoś obiektywnego. Co do linii lotniczych to mam jedno pytanie czy przesiadałeś się może w Sheriach UEA mamy nam kilka godzin i nie wiem jak to wygląda bo ponoć lotniska nie opuścimy? Będę wdzięczny za praktyczne info co dokładnie warte może imię taksówkarza ktoś zna który opowiada faj ne kawały. hmmm oczywiście się śmieję... Bardzo dziękuję Ci za info i jeśli można to proszę o zdradzenie głębszych przemyśleń. P. ") |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.