Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ameryka Środkowa 2010 |
autor komentarza: emski |
data dodania: 2009-12-07 20:47:43 |
treść: wierz mi bylem tam tam i jezdze bo nurkuje i Belize to ladnie wyglada na obrazkach Caye Caulker jest piekne spokojna dziuruchna na wyspie jedna droda 1.5 km dluga piaszczysta i same bary po lewo i po prawo :-)) mekka nurasow z calego swiata bo Blue Hole Ambergise Caye juz bardziej amerykanski glosne bary muzyka disco wrzaski mozna wpasc na pol dnia albo przejazdem z Excalak i dalej na Caulker. Bilet z Caulker na watertaxi jedyna droga do Belize City ok $ 7 albo samolocik ktory ja lubie bo nie musze wjedzac do BC kosztuje a przynajmniej kosztowal $ 70 i jestes za 10 min z lotniska a lodzia z poczekalnia w strasznym miescie ok 2 h Generalnie ci powiem ze zzjezdilem ta Cenrtal America i jest nudna wszystko takie samo moze pierwszy raz a potem to wieje nuda oprocz Yucatanu gdzie mozna wloczyc sie po zakamarkach w miare dobre drogi i spedzic grosze Ja czesto spie na plazach kolo Chetumal Excalak ale do tego potrzebny samochod a do tego jest kupe explorowanych Mayas site ze robia takie oczy jak sie tam pojawiasz bo tam tylko grzebia archeolodzy studenci amerykanscy |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.