Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ameryka Środkowa 2010 |
autor komentarza: mi__ |
data dodania: 2009-12-07 21:12:27 |
treść: kurcze, brzmi zlowieszczo, zwiedziles i nudy... a w sumie po co tak jezdziles? mi sie to wydaje super zakatkiem swiata, Yukatan mnie nakrecil, egzotyka, hiszpanski, salsa, muzyka ze wzgledu na koszty pewnie wezmiemy watertaxi a nie samolot u nas jeszcze duzo wrazen przysparzaja ludzie napotkani, nie tylko przyroda, to jak zyja, inni turysci, skad sa itd na Yukaan jedziemy drugi raz i fakt, ze jestesmy zauroczone, ale tam bardzo cywilizowanie jest, pod turystow, Akumal boskie, ale caly czas takie ogarniete turystycznie nie wiem co kogo pociga, ale ja bym z checia poobserwowala zycie miejscowych a nie osiedlonych turystow a co w Belize City jest takie okropne? podobnie mowia Gwatemala City... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.