Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: oceny na forum- 5 |
autor komentarza: markoo |
data dodania: 2009-12-14 22:44:06 |
treść: Kiedyś oceniłem na 3 zdjęcie które przedstawiało jakiś płot . Mało tego zadałem gościowi pytanie co chciał pokazać lub wyrazić tym zdjęciem, bo według mnie nie przedstawiało nic ani twórczości ani jakości po prostu nic . Może się myliłem , pomyślałem że nie znam się na sztuce więc go zapytałem . Skończyło się na tym że usunął swoje zdjęcie, ocenił wszystkie moje fotki jak najniżej się dało, następnie obrażony powiedział że rezygnuje z udziału na tym portalu. Druga sprawa już kiedyś opisałem gdyby była jakaś skala ocen z krótkim opisem np. 5 - zdjęcie według Ciebie rewelacyjne , niesamowite, niepowtarzalne 4 - zdjęcie bardzo dobre technicznie, interesujące godne uwagi 3 - zdjęcie dobre aczkolwiek zawierające według Ciebie małe błędy ( można je wtedy wymienić w komentarzu ) 2- zdjęcie mało ciekawe , niepoprawne technicznie - można je śmiało pominąć 1- zdjęcie które z wielu względów nie powinno się tu znaleźć myślę że to mogło by dać trochę do myślenia przy ocenianiu , lub niezdecydowanym pomóc. A jeśli nie ma pomysłu to ściągnąć go z portali w których ten temat już został przerobiony np www.plfoto.com pozdrawiam wszystkich podróżujących z aparatem |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.