Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ameryka Środkowa 2010 |
autor komentarza: Toms |
data dodania: 2009-12-27 23:00:24 |
treść: Sytuacja polityczna się zmienia bardzo często,poza stolicą nie ma większych niebezoieczeństw najlepiej pytac na bieząco,ja byłem miesiąc temu wszystko bylo ok pozatym w razie zamieszek turystów raczej zostawiają w spokoju,we wszystkich krajach Polak kojarzy się z Papierzem,a to są bardzo dobre skojarzenia,mi pomogły nie raz bynajmniej,tutaj cięzko mi radzic coś więcej natomiast,raz jeszcze polecam wyspę i Kamp finca Magdalena,na stoku Madeiry,jest drugi wulkan Concepcion super widoki |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.