Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: lotnisko Delhi |
| autor komentarza: fiann |
| data dodania: 2009-12-28 13:39:10 |
| treść: Dziękuję za info:-). Na lotniskach kurs zawsze jest mało rentowny, wymienię tylko kilka dolarów, żeby móc zapłacić za przemieszczenie się do miasta. Z tymi biletami na pociąg to prawdę mówiąc mam dylemat. Nie chciałabym kupować na razie przez net, bo nie mam pewności kiedy realnie dolecę do Delhi (lecąc do Meksyku mieliśmy awarię w Madrycie i na miejsce dotarliśmy ponad dobę później). Z tego co widziałam korzystając z cleartrip.com to do Varanasi jeździ kilka ekspresów dziennie. I na razie, prócz jednego pociągu, jest sporo wolnych miejsc w sleeperach. Zobaczymy. Dzięki za cenną informację o kasie dla obcokrajowców, może pójdzie szybciej i gdzieś się uda załapać. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.