Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: co ciekawego na Mykonos |
autor komentarza: emilios |
data dodania: 2010-01-15 21:57:53 |
treść: Rower odpada, tam po prostu nikt go nie uzywa ;p chyba , że wodny (nie no żart). Powierzchnia wyspy jest bardzo górzysta, wiec zajedziesz się na śmierć. Dodatkowo Grecy jeżdżą jak idioci ;) Często na podwójnym gazie, jeszcze cię rozjadą. Skuter to naprawdę jedyna słuszna opcja i nie wychodzi nawet jakoś bardzo drogo. Negocjuj cenę w wypożyczalni, popróbuj w paru, porównaj ceny. W maju może być tam bardzo spokojnie, wiesz poza sezonem na pewno nie bedzie tak głośno, parę klubów/wiele barów może być zamkniętych (interesy najczęsciej sezonowe). Campingi to już w sezonie szczyt imprezowego młynu ;) Imprezy nie ma praktycznie tylko w godz 6-7 jak sprzątają ... a potem od nowa. Aczkolwiek można się schować przed muzą , mi sie udało tak rozstawić namiot , że miałem spokój. A wyspa jest bardzo znana ;) szczególnie wśród fanów clubbingu... chociaż w środku wyspy jest i Hard Rock Cafe ;) A ja cóż , napierw dwa tygodnie bawiłem, potem skończyła się kasa i pozostał wybór : Znaleźć robotę albo wracać do domu. Wybrałem pierwszą opcję i kelnerowałem sobie w hotelu ... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.