Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: poszukuję dziewczyny na urlop 2 tygodnie |
autor komentarza: mario-mil |
data dodania: 2010-01-16 14:13:28 |
treść: Ja nie czuję się obrażony,jeśli kogoś obraziłem to przepraszam!! Jeszcze mi się jeden kawał góralski przypomniał....................................................... Przyjechał turysta z turystką w góry. Nocują u bacy. Rano baca pyta: - Czy wy w nocy nic ze sobą nie robicie, że się światło cały czas pali?... - Baco, przy świetle to dopiero przyjemność! Na drugi dzień turysta pyta bacę: - No i jak, lepiej przy świetle? - Lepiej, lepiej - a i dzieciaki jeszcze jaką uciechę miały!!! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.