Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kreta na własną rękę |
autor komentarza: Bartekwakacjenakrecie |
data dodania: 2010-01-27 22:33:28 |
treść: Witam wszystkich serdecznie jeżeli macie w planach wybrać się na Kretę to serdecznie zapraszam na moją stronę którą stworzyłem z myślą o tanim i przyjemnym wypoczynku na Krecie nazwa strony to www.wakacjenakrecie.com, można tam znaleźć wiele ciekawych informacji o wyspie, wiele zdjęć, oferty hoteli, oraz dużo innych cennych informacji odnośnie Krety, strona ta będzie bardzo pomocna dla wszystkich którzy lubią podróżować na własną rękę, jeżeli ktoś by miał jakiekolwiek pytania odnośnie wakacji na Krecie to śmiało zapraszam mój kontakt można znaleźć na stronie. Zaprtaszam i Pozdrawiam Bartek www.wakacjenakrecie.com |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.