Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Co jest państwem ? |
autor komentarza: tkos |
data dodania: 2010-02-17 13:58:05 |
treść: Qmszko to ja zadałem pytanie w tym wątku i jeśli umiesz na nie odpowiedzieć to będę wdzięczny. Jeśli nie to nic się wielkiego też nie stanie, bo to jest odwieczny problem i czasem prowadzi do jałowych dyskusji w jakie ty chcesz wprowadzić ten temat. Generalnie chodzi mi o to że na różnych stronach i w wykazach istnieją spisy państw diametralnie od siebie się różniące, więc ci co je tworzą stosują inne kryteria kwalifikacji. Na naszym portalu tez jest wykaz państwa, ale nie wiem na podstawie jakich kryteriów został on zrobiony i stąd pytanie. MOja odpowiedź na nie jest prosta: uważam, że na polskich portalach powinno się operować wykazem państw wg polskiego MSZ. To moje zdanie, jak któs ma inne może je tu wyrazić.... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.