Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Brak Znajomych !! |
autor komentarza: emski |
data dodania: 2010-02-20 14:41:29 |
treść: chcialem przeprosic moich kochanych znajomych za usuniecie ich z "listy znajomych" tzn ze nie wzrucilem ich do listy nieznajomych :-)) ale jak zobaczylem liste wyborcza znajomych z okregu wyborczego Wloszczowa to mi wlosy na glowie deba stanely i nasunal sie jeden wniosek ja w tych "wyborach" udzialu brac nie bede. Kiedys to forum egzystowalo bez znajomych bez nieznajomych po prostu istnialo mniej lub bardziej spokojnie. Dziesiatki nieznajomych znajomych potrafilo sie skrzyknac ez zadnych list i wyrugowac stad no rozne klony klikacze i inne gnomy tutaj bywajace i co ciekawe kompletnie bez udzialu milosciwie nas olewajacego Admina. Tearz juz zadza nowe podzialy nowe listy nowe dekamerony ktorych i tak nik nie przestrzega a i ja osobiscie mam go gleboko w tym niezbyt pachnacym miejscu :-)) Niech go przestrzegaja ci co go wymyslili. Dla mnie "liste" znajomych tworza ci co chca na niej bywac, odzywac sie , usmiechac sie do siebie i smiac sie z siebie i z innych i przezyc ten czas tutaj na wesolo bez kompleksow i z pozytkiem dla nas wszystkich. I to jest lista moich znajomych a jak ktos odczuwa potrzebe bycia w podzialch lepszych gorszych znajomych czy nieznajomych lub bardziej mniej ulubionych czy srednio ulubionych no to do tego wlasnie ma listy wyborzce okregu Wloszczowa ale sorry moj pociag na tej stacji sie nie zatrzymuje :-)) I na koniec ...O Admin moze wprowadz dodatkowa liste tych ktorym wydupcasz zdjecia bez powodu bez slowa wytlumaczenia publicznie nam wszystkim twoim owieczkom dlaczego to robisz ? Tylko po cichu kazdemu przesylasz ostrzezenia z zamknieciem konta wlacznie a juz by sie tu uzbierala taka lista i to spora . Skoro juz tak gramy kto znajomy kto nieznajomy kto mniej ulubiony to doloz jeszcze swoja osbista liste na kogo mamy "haki" a moze Admin masz mykofobie i na widok grzyba dostajesz alergi ? jestem w stanie to zrozumiec w momencie jak mi sie nalezy jakies wytlumaczenie dlaczego sa wywalane zdjecia tutaj ? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.