Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Brak Znajomych !! |
autor komentarza: tkos |
data dodania: 2010-02-20 15:56:57 |
treść: Ale zes em referat strzelił :) ty co pisales ze wiecej niż jednego zdania nie czytasz :) krótko zamiast kolejny raz lamentowac gdy coś się dzieje nie po Twojej myśli może byś pozwolił innym korzystać z tego portalu w taki sposób w jaki maja ochotę byleby nie kosztem innych userow. Jeśli ci się nie podobają jakieś opcje to z nich nie korzystaj, niecwiem dlaczego ci to przeszkadza jeśli ktoś ma listę znajomych. Ty odrzuciles moje zaproszenie, a innych tam umiesciles. Teraz ich wyrzuciles i przepraszasz bo masz nowa teorie na ten temat po przejrzeniu listy innych userow. Strzelasz focha jak stara baba i tyle :( na szczęście ten glob nie funkcjonuje na Twoich zasadach, choć się bardzo starasz, zwłaszcza w podejmowaniu działań zniechecajacych nie lubianych przez Ciebie userow do przebywania tutaj. Wielu odeszło bo Cię miało dość i Twoich klakierow, ale mam nadzieje ze inni bedą mieli wiecej cierpliwości i bedą Cię tolerować jak innych ekscentrykow takich jak ewe1977. Pozdrawiam i dzięki za umieszczenie mnie w swoich ulubionych, mógłbyś tam dopisać dużo wiecej osób których już nie ma na globie ale mam nadzieje ze ja tam długo będę widniał i może kiedyś dopiszesz tam jeszcze kogoś może aaa. On by pewnie się nie zdziwil:) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.