Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Brak Znajomych !! |
autor komentarza: tkos |
data dodania: 2010-02-21 01:02:01 |
treść: Droga marianno p, rozumiem ten gest lojalności wobec Qmoszki, ale moze zamiast mnie atakować to uszanowałabys jej decyzję :) Jestem przekonany że odpocznie troche i powróci jak feniks z popiołów nie pierwszy raz. Ty chyba tez zrobiłaś sobie dłuższą przerwę po tym jak okazało sie, że tez nie masz za dużo poczucia humoru :) .... Poza tym ciekaw jestem skąd tak wszystko dokładnie wiesz kto dostaje upomnienia a kto nie? Przywykłem juz do bycia źródłem wszelkiego zła wg twoich obrońców, bo nadepnąłem ci kiedyś delikatnie na odcisk zwracając uwage na krzywy daszek na jednej z fotek, a ty uwolniłaś swoje negatywne emocje... ale miałem nadzieję że ci to przejdzie...Wiedz jednak, i chyba się juz o tym przekonałaś, że nigdy nie pozwolę, by mnie ktoś bezpodstawnie oczerniał publicznie i będę zawsze w takich sytuacjach ripostował, a moje poczucie humoru było wielokrotnie wystawiane tu na próbę...Z wielu żartów na mój temat sięśmiałem, śmieszne fotki czy kolaże wstawiałem sobie do ulubionych. Ich już tam nie ma bo autorzy je pousuwali, głownie chyba ze względu na własne komenty pod nimi w akcie chyba autorefleksji...Jak poczytałem w archiwum to nie jestem pierwszym z kogo robicie sobie taką zabawę...ale te swoiste "otrzęsiny" zbyt długo trwaja jak dla mnie :( ..........Nie udało sie mnie stąd wykurzyć i sie nie uda, bo cały czas pamiętam po co się tu rejestrowałem... napewno nie po to by wdawać się w awantury, co widac w moim profilu chociażby po ilosci opublikowanych zdjęc czy artykułów... Nie ukrywam sie też pod żadnym anonimem, na mojej stronie prywatnej mozna poczytac kim jestem i dlatego będę bronił swojego imienia przed atakami frustratów i im podobnych osobników. Jesli ktos jest tu anonimowy to moze mu tu wisiec. Mnie jednak nie :(.............Ja nie mialem jakichś wielkich pretensji do Qmoszki za jej humorystyczne zagrania, komentowałem je ale i tak uwazam ze i tak miała wiecej kultury niż chociażby ty swego czasu... ona przynajmniej umiała przyjąć gest pojednania, a ty czy emski nie :( ....Więc jezeli przeczytasz ten caly referat, zastanow się czy sama jesteś w porządku, by wypowiadać sie w takich sprawach :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.