Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Brak Znajomych !! |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2010-02-21 15:00:20 |
treść: poniewaz nadal jestem w podrozy wiec do czerwca podejrzewam jeszcze duzo sie tu moze zmienic, mam wiec prosbe do wszystkich moich znajomych z globtrotera, z czasow przed tkosem I funkcja znajomych/ulubionych - bardzo was kochani prosze dajcie mi znac na maila co sie z wami dzieje, gdzie teraz jestescie (bedziecie w czerwcu) bo co nie zajrze tutaj to kogos brakuje. a tkos nadal jest... czasy zmiany widac... chce po prostu wiedziec cz nadal jst sens tutaj zagladac, bo mam bardzo limitowany internet teraz, a co nie zajrze to aby nadrabiam jakies nowe glupie spory a w nich role glowna zazwyczaj gra tkos. portal byl kiedys fajny... teraz to sama nie wiem co myslec. jakby co to jestem na mailu, maila sprawdzam codziennie (to do moich znajomych) wiec odezwijcie sie co sie tutaj dzieje teraz bo sie zakrecilam. a do funkcji znajomych to myslalam ze jest nasza-klasa I facebook? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.