Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA TKOSA |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2010-02-22 13:02:19 |
treść: I tym samym stype uwazam oficjalnie za rozpoczeta :(( zaczne od milych wspomnien: chcialam podziekowac Barbi za humor I wszystkie mile spedzone wieczory przy wirtalnyh drinkac I marynowanych grzbkach, a takze przekazac dozgnne wyrazy wdziecznosci od mojej tesciowej ktora nigdy sie nie doczekala sproowania przepisu na zupe grzybkowa barbi, bo tego barbi pilnowala jak oka w glowie... chcialabym podziekowac emskiemu za jego dowcip, za samo jego bycie tuta, a takze za niezliczna ilosc fantastycznych zdjec jakie z nami dzielil prezesowi, ktory tez zaginal w akcji chcialam podziekowac za to ze walczyl z klonami, za inteligentne dyskusje I swietne zdjecia markoo - oczywiscie bez powtarzania sie rowniez za wszystko powyzsze marianka, ziutka, mkguru, milus, hajek I cala reszta moich krnikowych znajomych - mam nadzieje ze wy jednak tuta zostaniecie, tak samo jak mam nadzieje ze tamci wroca... poki co czas stypy... stype uwazam oficjalnie za rozpoczeta... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.