Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA TKOSA |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2010-02-22 16:09:04 |
treść: Drogi Ktosiu, o tym ze nie masz zamiaru brac udzialu w slownych prywatnych potyczkach to juz od ciebie kilka m-cy temu slyszalam, yet nadal tu jestes I klocisz sie z kazdm kto tylko maly powod do sprzeczki poda. nie mozesz zaslaniac sie prywatnoscia stron7 internetowej ktorej adres podajesz na pubicznym portalu, c'mon... nie podobales mi sie od pierwszej chwili (i nie mowie tu o sporze z marianna bo zaraz mi sypniesz spiewke o solidarnosci jajnikow) glownie dlatego ze jestes sobie non stop sprzeczny - spiewasz zawsze tak zeby dobrze wypasc sam... o co walczysz? to mi niewiadome, bo sukces popularnosci na portalu internetowym to tlumaczyc moge aby niepopularnoscia wsrod ludzi w zyciu realnym... tak mi wygladasz niestety... smutny czlowik ktory szczescia szuka pobujac na sile w buciorach wlazic gdzie go nie chca... przepraszam jesli jade zbyt ostro, ale jak inaczej moznaprzekazac cos komus do kogo nic nie dociera? widac admin zaprzedal dusze lucyferowi skoro ty nadal bezprawnie sie tu rzadzisz ze swoimi malymi gierkami... ja nie mam ani ochoty ani czasu na udowadnianie tobie tego kim jestes, wystarcza komentarze innych ktorzy tez to zdazyli zauwazyc... ty sam nie zauwazysz nigdy bo zbyt w siebie wpatrzony jestes... mam okropny zal do barbi I emskiego... okropecznie okropny... glownie do admina... dlatego chcialam adminowi tez wiadomosc przeslac tutaj - jesli do czerwca barbi I emski nie wroca to ja sie tez ze swoim kramikiem zawijam... wyrzucilabym juz dzis wszystkie zdjecia gdybym znalazla kafejke internetowa, bo z telefonu zbyt powolnie to idzie. mam ndzieje tez ze za ym odzewem pojda inni I tez sie stad zawina ze swoim dorobkiem bo ewidentnie nie ma tutaj komu czegokolwiek pokazywac, co tylko admin sam udowodnil wyrzucajac dusze towarzystwa z inaczej martwego portalu... niech Ktos tkos dobija zdjecia I artykuly a potem razem z bratankiem adminem niech naprawde rozwaza zmiane nazwy portalu na tkostroter bdz moze Tkos na polskich drogach, albo cos w tym stylu... dla mnie teraz panuje zaloba po barbi I emskim... dopoki nie wroca to pogrzeb bedzie trwal... amen |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.